Translate this Page

Com trobar premsa – Economia

 
Notícies i premsa econòmica
BloombergLa companyia nord-americana Bloomberg ofereix notícies, dades, anàlisis i vídeos sobre empreses i mercats amb Businessweek i Bloomberg News a través del seu portal.
Economics Search EngineÉs un subconjunt del cercador Google que restringeix les seues cerques a unes 23.000 págines web d'economia. Una part de les pàgines corresponen a la selecció de la guia Resources for Economists on the Internet (RFE) que patrocina l'American Economic Association, i un'altra a les pàgines registrades al RePEc Author Services i Economics Departments, Institutes and Research Centers in the World (EDIRC).
Factiva Accés només UVBase de dades d'actualitat i informació empresarial i econòmica, fruit de la col.laboració entre Reuters i Dow Jones. Ofereix el text complet de publicacions economicoempresarials, periòdics internacionals, agències de premsa, informes de companyies i enllaços a altres serveis en línia. Permet localitzar informació en les fonts més prestigioses i serveis d’informació nacionals i internacionals (ABC, Alimarket, El País, La Vanguardia, Expansión, Reuters, Cinco Días, etc.) al llarg dels últims anys.
Investopedia.comÉs la major pàgina web d'educació financera al món. Desenvolupada per un equip d'experts financers, Investopedia ofereix informació financera actual, fiable i útil per a qualsevol inversor.
MyNews Hemeroteca Accés només UVBase de dades de premsa que emmagatzema els principals periòdics espanyols i les seues edicions locals. Conté més de 200 periòdics, 800 fonts online i més de 120 milions d’articles des de 1996 en espanyol, català, basc i gallec. Ofereix el PDF de l’edició original en paper.
ProQuest Newsstand Accés només UVOfereix accés al text complet de més de 1.300 periòdics, llocs web de notícies i blogs de les principals cases editorials a tot el món. La base de dades inclou un fitxer electrònic per a la majoria dels periòdics amb accés a articles, columnes, editorials, obituaris i articles principals de cada publicació.
Yahoo! FinanzasServei de Yahoo! que proporciona informació financera, incloent cotitzacions de borsa, índexs borsaris, comunicats de premsa corporatius i financers, i fòrums de discussió per a discutir les perspectives d'empreses i la valoració de les mateixes. Existeixen a més portals localitzats en una varietat de països a Amèrica del Sud, Europa i Àsia.