Assistència social

 
Cerca al catàleg Trobes sobre Assistència Social

Cerca per matèries:

Matèries relacionades

 

Consulta també la guia Com trobar articles… de Treball Social.

Portals especialitzats:

  • Centro Estatal de Documentación e Información de Servicios Sociales (CEDISS). El CEDISS és un centre de documentació especialitzat en serveis socials i matèries afins com a intervenció social, infància, immigració, dones, violència de gènere, educació, integració, minories, tercera edat, etc. Posseeix una completa base de dades amb tota la legislació social des dels anys 80 en l’àmbit de l’administració central, autonòmica i de la Unió Europea.
  • Espai Majors  (portal especialitzat en Gerontologia i Geriatria). Aquest portal, inclòs dins de la plataforma web de l’Imserso i dirigit a professionals dels serveis socials, a les persones majors i a la societat en general, dóna continuïtat de forma provisional a l’anterior «Portal Majors». Conté informació i documentació sobre persones majors i serveis socials en el marc de les Administracions Públiques: notícies d’actualitat, documentació (informes, monografies, etc.), normativa, estadístiques i una agenda d’esdeveniments (congressos, jornades, simposis, etc.). Guia de navegació
  • Servei d’Informació sobre Discapacitat (SID). Portal temàtic en Internet sobre discapacitat en el qual es pot trobar informació contrastada sobre normativa, recursos, prestacions, ajudes, centres i serveis, organitzacions, bibliografia, notícies d’actualitat, estadístiques, etc. Inclou el text complet dels documents. També incorpora serveis de valor afegit com la subscripció al butlletí digital, àrea personal i actualització amb canals RSS. Ajuda
Principals bases de dades sobre Asistència Social
Abstracts in Social Gerontology

Abstracts in Social Gerontology inclou registres bibliogràfics que cobreixen àrees essencials relacionades amb la gerontologia social, fins i tot psicologia de l'envelliment, abús a ancians, la societat i els ancians i altres àrees d'importància clau per a aquesta disciplina.
Social Services Abstracts

Aquesta base de dades ofereix cobertura bibliogràfica d'investigacions actuals relacionades amb el treball social, els serveis humans i les àrees similars, entre les quals s'inclouen el benestar social, la política social i el desenvolupament comunitari. La base de dades ha catalogat més d'1.300 publicacions per lliuraments, i inclou resums d'articles de revistes i tesis doctorals, juntament amb cites de ressenyes de llibres. Cobertura: 1979-Actualitat.
Labordoc

Base de dades de l'OIT (Organització Internacional del Treball), que conté referències i ofereix accés a textos complets sobre el camp del treball. Abasta tots els aspectes del treball i mitjans de vida sostenibles, del desenvolupament econòmic i social, dels drets humans i del canvi tecnològic relacionats amb el treball. Labordoc cobreix totes les publicacions de l'OIT des de 1919 i en tots els idiomes. Ofereix també una ampla gamma de materials publicats pels principals centres d'investigació, organitzacions internacionals i regionals, òrgans laborals i organitzacions no governamentals, així com referències d'articles de més de 500 revistes seleccionats regularment.
Traduir »