Col·legis i Associacions Profesionals – Treball Social

 
Col·legis Professionals
Col·legi Oficial de Treball social de València Òrgan de representació dels treballadors socials a nivel autonòmic.
Consejo General del trabajo Social Màxim òrgan de representació de la professió de Treball Social a nivell estatal que coordina els Col·legis de Diplomats en Treball Social per al compliment de les seues finalitats.
Associacions Nacionals
Asociación Estatal de Directores y Gerentes de Servicios Sociales de España Associació nacional amb delegacions a les diferents comunitats autònomes. Agrupa professionals (Treballadors Socials, Psicòlegs, Sociòlegs, Educadors, Advocats …) amb anys d’experiència que ocupen llocs de responsabilitat en les institucions, centres o serveis del Sector, i tenen una formació especialitzada per assumir tal gerència o direcció. L’associació proposa idees i solucions creatives a l’administració i les empreses del sector i sobretot serveix de guia als diferents professionals que necessiten assessorament en matèria de serveis socials.
Plataforma del Voluntariado de España Organització no governamental que coordina la promoció i difusió del voluntariat i l’acció solidària a nivell estatal. Integrada per 79 organitzacions d’àmbit estatal així com per plataformes autonòmiques i provincials ubicades per tot l’Estat. Entre els seus membres figuren organitzacions com Creu Roja Espanyola, Càritas, Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR), UNAD, Associació Espanyola contra el Càncer, (AECC), Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals, Save The Children, Oxfam Intermón o Llogarets Infantils, entre d’altres.
Associacions Internacionals
International Federation of Social Workers (IFSW) La International Federation of Social Workers (IFSW) és una organització global de la lluita per la justícia social, els drets humans i el desenvolupament social a través de la promoció del treball social, models de millors pràctiques i la facilitació de la cooperació internacional.
International Council on Social Welfare (ICSW) Organització no governamental que representa a organitzacions internacionals, nacionals i locals dedicades al benestar social, el desenvolupament social i la justícia social.
International Association of Schools of Social Work (IASSW) Associació mundial d’escoles de treball social, altres programes educatius de treball social de nivell terciari, i educadors de treball social.
National Association of Social Workers (NASW) Associació Nacional de Treballadors Socials d’Estats Units
Australian Association of Social Workers (AASW)  Associació Nacional de Treballadors Socials d’Austràlia
British Association of Social Workers (BASW)   Associació Nacional de Treballadors Socials de Regne Unit
Canadian Association of Social Workers (CASW) Associació Nacional de Treballadors Socials de Canadà
ASit – Servizio Sociale su Internet Web italiana per a treballadors socials i professionals afins de l’associació cultural ASit

 

Traduir »