Fonts d’informació jurídica: Doctrina

 

La doctrina jurídica està formada per documents més tradicionals com manuals, monografies, articles de revistes, tesis i altres documents de recerca.

Bases de dades de cobertura nacional Accés només UV   Bases de dades de cobertura internacional Accés només UV   Dret retrospectiu Accés només UV
Bases de dades bibliogràfiques:

Repertoris jurídics: Aranzadi, El Derecho, Iustel, Tirant on line

Portal d’informació jurídica: Iustel, Tirant on line

Portals de Sumaris: Dialnet

  Plataformes/agregadors de bases de dades: Cerca conjunta en varies bases de dades.ProQuest Social Sciences Premium Collection (Cerca conjunta). Conté, entre altres:

Repertoris jurídics: Westlaw (abans Westlaw International)

 
  • HeinOnline: Dret anglosaxó retrospectiu. Conté revistes, repertoris legislatius, de jurisprudència, monografies, digitalitzats en format pdf. El seu principal característica és que proporciona accés als fons històrics d’aquestes publicacions. El seu àmbit és el dret anglosaxó retrospectiu (des del s.XVIII). Inclou els articles de revista des dels seus orígens fins a generalment un any anterior a l’any en curs (depèn de les polítiques d’embargament de les editorials).
  • Periodicals Archive OnlineConté revistes digitalitzades editades en múltiples idiomes, en format text complet, amb una cobertura de més de dos segles en 37 àrees temàtiques.

 

Veure més bases de dades bibliogràfiques/doctrina jurídica

 

Traduir »