Com trobar llibres – Economia

 
Per trobar i accedir als llibres (en paper o electrònics) podeu cercar per títol, autor o paraula clau al catàleg Trobes. Als registres dels llibres-e, sota l’enllaç d’accés trobareu informació sobre: els usos permesos, programes específics per a la seua visualització i descàrrega, format de visualització i impressió i nombre de capítols o pàgines que es poden imprimir d’una vegada.
Cerca al catàleg
Per trobar llibres sobre economia podeu cercar per matèria a Trobes (sempre en valencià). A mode de exemple, us facilitem una selecció de matèries molt generals sobre el tema:

 

 

 

 

Cerca llibres-e amb un sol clic
Amb Trobes+ accedir als llibres-e de la biblioteca sobre economia és més fàcil.

 

Col·leccions principals
Col·lecció de llibres-e d’economia i empresa de Emerald publicats l’any 2013. Els llibres estan estructurats per capítols i disposats en format html i pdf. Els capítols es poden guardar i imprimir per a ús personal en format pdf i EPUB

 

OECD iLibrary disposa de més de 5.500 llibres-e en les matèries de agricultura i alimentació, desenvolupament, economia, educació, ocupació, energia, medi ambient, finances i inversions, govern, indústria i serveis, energia nuclear, ciència i tecnologia, assumptes socials, migracions, salut, impostos, comerç, transport, desenvolupament rural i urbà, desenvolupament regional.

 

 

 


Consulteu

 

Destaquem
Economía española y del País Valenciano, de Vicent Soler (ed.)

 

 

 

Traduir »