Com trobar premsa – Economia

 
Notícies i premsa econòmica
BloombergLa companyia nord-americana Bloomberg ofereix notícies, dades, anàlisis i vídeos sobre empreses i mercats amb Businessweek i Bloomberg News a través del seu portal.
Factiva Accés només UVBase de dades de premsa que ofereix el text complet de publicacions econòmiques i empresarials, periòdics internacionals, agències de premsa, informes de companyies i enllaços a altres serveis en línia. Permet localitzar informació en les fonts més prestigioses i serveis d’informació nacionals i internacionals (ABC, Alimarket, El País, La Vanguardia, Expansión, Reuters, Cinco Días, etc.) al llarg dels últims anys.
Nexis Accés només UVBase de dades amb més de 15.000 fonts de notícies, legals i comercials. Nexis ajuda als estudiants a trobar fonts fiables que inclouen: publicacions impreses i en línia, emissions de ràdio i televisió, notícies i blogs; periòdics locals, regionals, nacionals i internacionals; extenses fonts legals per a casos, i informació comercial sobre més de 80 milions d'empreses estatunidenques i internacionals.
Investopedia.comÉs la major pàgina web d'educació financera al món. Desenvolupada per un equip d'experts financers, Investopedia ofereix informació financera actual, fiable i útil per a qualsevol inversor.
MyNews Hemeroteca Accés només UVBase de dades de premsa que emmagatzema els principals periòdics espanyols i les seues edicions locals. Conté més de 200 periòdics, 800 fonts online i més de 120 milions d’articles des de 1996 en espanyol, català, basc i gallec. Ofereix el PDF de l’edició original en paper.
International newsstream Accés només UVInternational Newsstream (inclosa en ProQuest Central) proporciona les notícies més recents de fora dels Estats Units d'Amèrica i Canadà, amb arxius que es remunten a dècades enrere de periòdics, agències de notícies i llocs web de notícies en format de text complet.
Yahoo! FinanzasServei de Yahoo! que proporciona informació financera, incloent cotitzacions de borsa, índexs borsaris, comunicats de premsa corporatius i financers, i fòrums de discussió per a discutir les perspectives d'empreses i la valoració de les mateixes. Existeixen a més portals localitzats en una varietat de països a Amèrica del Sud, Europa i Àsia.
Traduir »