Com trobar llibres – Empresa

 
Per trobar i accedir als llibres (en paper o electrònics) podeu cercar per títol, autor o paraula clau a Trobes. A més, en fer clic sobre el registre del llibre electrònic trobaràs informació: sobre els usos permesos, programes específics per a la seua visualització i descàrrega, format de visualització i impressió i nombre de capítols o pàgines que es poden imprimir simultàniament.
Cerca al catàleg
Per trobar llibres sobre empresa podeu cercar per matèria a Trobes. Tingues en compte que les matèries al catàleg estàn sempre en valencià.Ací tens una selecció de matèries amb enllaç a l’índex per si poden resultar del teu interès:

 

 

 

 

Cerca llibres-e amb un sol clic
Amb Trobes+ accedir als llibres-e de la biblioteca sobre empresa és més fàcil.

 

Col·leccions principal de llibres-e
Col·lecció de llibres-e d’economia i empresa de Emerald publicats l’any 2013. Els llibres estan estructurats per capítols i disposats en format html i pdf. Els capítols es poden guardar i imprimir per a ús personal en format pdf i EPUB

 

ScienceDirect. Business, Management and Accounting: col·lecció de llibres electrònics sobre empresa, gestió i comptabilitat de la editorial Elsevier. Els capítols es poden descarregar, guardar i imprimir per a ús personal en format pdf. Disposen d’una opció per a exportar en format EPub o Mobipocket, per a lectors e-readers.

 

També pots trobar llibres-e. sobre empresa en aquestes altres col·leccions:

Consulteu

 

Destaquem
Innovación en la empresa valenciana : rutas de presente hacia un futuro competitivo
«A través de cuatro bloques temáticos (recursos humanos, internacionalización, tecnologías de la información y la comunicación y temas clave en innovación valenciana) se aborda la temática de la innovación empresarial y su relación con el territorio, concretamente Valencia y su área metropolitana».

 

 

 

Traduir »