Com trobar articles – Sociologia

 
Per trobar i accedir a articles n’hi ha recursos específics com cercadors o bases de dades bibliogràfiques on es pot cercar, per exemple, pel títol o l’autor del document. Recordeu que el catàleg Trobes no permet la cerca directa d’articles. Ara bé, si coneixeu la revista on s’ha publicat l’article del vostre interès podeu cercar-la al catàleg per després accedir al fascicle que el conté (vegeu Com trobar revistes).
Recursos generals
Per trobar articles podeu cercar fent servir la cerca ràpida i senzilla o la cerca avançada en aquests recursos:

Trobes+ Dialnet Plus
Google Acadèmic  

Es recomana l’utilització de Trobes+ i Dialnet Plus dins la xarxa de la UV o amb VPN.

 

Bases de dades bibliogràfiques especialitzades Accés només UV

La col·leció ProQuest Sociology cobreix les publicacions internacionals sobre sociologia i treballs socials, i inclou estructura social i cultural, història i teoria de la sociologia, psicologia social, addiccions i abús de substàncies i molt més. Aquesta recopilació ofereix textos complets de molts títols importants procedents de les bases de dades Sociology Database, Sociological Abstracts i Social Services Abstracts.

.

Sociological Abstracts ofereix al voltant de 902,255 referències bibliogràfiques amb resums d'articles de revista, monografies, capítols de llibres, informes, tesis, etc. de 1800 publicacions periòdiques de 35 països, especialitzades en Sociologia i disciplines relacionades (antropologia, negocis, psicologia social, desenvolupament comunitari, educació, estudis de gènere, estudis de família, medicina i salut, treball social, violència …) Enllaços al text complet de més de 180 publicacions des de 1985 fins a l'actualitat. Des de 2002, molts dels registres , inclouen les referències citades en la bibliografia de l'article font. Dades des de 1952 i s'actualitza mensualment.

Bases de dades multidisciplinars

Principals bases de dades bibliogràfiques multidisciplinars Accés només UV
Portals de revistes Accés només UV

Emerald JSTOR
Consulteu

 

Bases de dades de cites Accés només UV

 

 

Traduir »