Bases de dades – Sociologia

 
Principals bases de dades
Accés només UVProQuest Social Science Premium Collection

Aquesta col·lecció proporciona accés a bases de dades de literatura internacional en ciències socials, incloent Ciències polítiques, Sociologia, Treball social, Antropologia, Criminologia, Lingüística, Biblioteconomia i Educació. Proporciona resums, indexació i text complet d'articles de revistes, llibres, capítols de llibres, dissertacions, documents de treball, etc. Inclou l'accés, entre uns altres a:

És possible una cerca conjunta en la col·lecció o individualment en cadascuna de les bases de dades incloses.
Ajuda i guia d'ús (ProQuest)
Banc de Dades del CIS (Centro de Investigaciones Sociológicas)

La web d'accés al Banc de Dades del CIS proporciona la informació completa dels estudis, de les preguntes que els componen i a les sèries temporals del CIS que tracten de captar les opinions i actituds de la població. Recerques generals per text lliure i recerca avançada per dades d'estudis dades de qüestionari i dades de mostres. Permet exportar a Excel o pdf els resultats de les consultes i subscripció al canal RSS de novetats.

Altres bases de dades
ERICERIC

Base de dades bibliogràfica de l'Educational Resources Information Center del Departament d'Educació del govern dels Estats Units d'Amèrica. Conté prop d'1.600.000 de registres i és la base de dades més important de l'àmbit educatiu. Recull informació provinent del RIE (Resources in Education) i del CIJE (Current Index to journals in Education) des de 1966.

 
Videotutorial
ELDDEldd (European Legal Database on Drugs)

Base de dades en línia de legislació elaborada per EMCDDA (European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction) sobre la situació de les drogues als estats membres de la UE i Noruega. Conté textos legals en formats originals, estudis comparatius, notícies, etc.

Ilostat
ILOSTAT és la base de dades successora de LABORSTA Internet que conté una àmplia varietat de dades dels Estats membres de l'Organització Internacional del Treball (OIT) sobre el mercat laboral, incloent dades en general anuals (en ocasions trimestrals o mensuals) sobre l'ocupació per sector econòmic, salaris per hora, temps de treball setmanal, desocupació i vagues, oferint estadístiques per país o per tema, així com informació sobre conceptes i definicions. Aquesta base de dades utilitza sistemes internacionals comuns de classificació com ISCO, ISCED, ISIC o el Sistema de Comptes Nacionals.

Vegeu el llistat A-Z de bases de dades de Ciències socials


Traduir »