Com trobar llibres – Sociologia

 
Per trobar i accedir als llibres (en paper o electrònics) podeu cercar per títol, autor o paraula clau a Trobes. A més, en fer clic sobre el registre del llibre electrònic trobaràs informació: sobre els usos permesos, programes específics per a la seua visualització i descàrrega, format de visualització i impressió i nombre de capítols o pàgines que es poden imprimir simultàniament.
Cerca al catàleg

Per trobar llibres sobre sociologia podeu cercar per matèria a Trobes. Tingues en compte que les matèries al catàleg estàn sempre en valencià. Ací tens una selecció de matèries amb enllaç a l’índex per si poden resultar del teu interès:

Sociologia

També pots cercar la subdivisió Aspectes sociològics baix diferents matèries

Autors en Trobes:

 

Cerca llibres-e amb un sol clic
Amb Trobes+ accedir als llibres-e de la biblioteca sobre sociologia és més fàcil.

 

Selecció
  Selecció de llibres electrònics de Sociologia en Trobes 

 

OECD ILibraryAccés només UV OECD iLibrary disposa de més de 5.500 llibres-e en les matèries de agricultura i alimentació, desenvolupament, economia, educació, ocupació, energia, medi ambient, finances i inversions, govern, indústria i serveis, energia nuclear, ciència i tecnologia, assumptes socials, migracions, salut, impostos, comerç, transport, desenvolupament rural i urbà, desenvolupament regional.

També pots trobar llibres-e sobre sociologia en:

Consulteu

 

Destaquem
reformismo-social
El reformismo social en España (1870-1900) : en torno a los orígenes del estado del bienestar / Miguel Ángel Cabrera Accés només UV

desconnexio-valenciana
La desconnexió valenciana / Toni Mollà Accés només UV

 

Traduir »