Bases de dades – Turisme

 Bases de dades bibliogràfiques
Accés només UV

Pàgina d'ajuda
ABI/INFORM CompleteABI-INFORM Complete consta de milers de revistes a text complet, tesis doctorals, publicacions de treball, publicacions clau de negocis i economia com The Economist, informes centrats en el sector i en el país, i dades descargables. La seua cobertura internacional ofereix als investigadors una visió completa de l'àmbit i les tendències empresarials de tot el món d'empresa i de mercats.Guia d'ús (ProQuest)
Proquest Economia i EmpresaPROQUEST-ECONOMIA I EMPRESA conté una selecció de bases de dades bibliogràfiques referencials i a text complet en el camp de l’Economia i Empresa. Matèries: Economia, empresa, comptabilitat, marketing, finances, informàtica, legislació fiscal i financera, mercats, banca, notícies.Guia d'ús (ProQuest)
TURESPAÑAAccés al contingut del portal de TURESPAÑA, organisme encarregat de la promoció del destí Espanya en l'exterior. Conté estudis de mercat turístic, dades estadístiques i anàlisi de les dades, análisi de cojuntura turística, informes i altres documents específics especialitzats en turisme.
Per accedir, has de posar les claus (usuari i contrasenya) en l'àrea "Professionals".
Biblioteca virtual Organización Mundial del TurismoBase de dades de referències creuades que dóna accés a les publicacions de l’ORGANITZACIÓ MUNDIAL del TURISME. Inclou llibres, revistes i estadístiques en els seus respectius idiomes. Directoris, conferències, seminaris i notícies. Més de 900 llibres en anglés, francés, espanyol, rus o àrab. També proporciona accés als documents anomenats com “literatura grisa”, que es distribueix per canals no convencionals. Cobertura: des de 1970. Interfície disponible en: anglés, francés, castellà, àrab i rus.
Bases de dades empresarials Accés només UV Pàgina d'ajuda
alimarketALIMARKET és especialista en informació econòmica sobre els diferents sectors a Espanya, a través de les seves diferents publicacions periòdiques: butlletins, revistes i anuaris. A més de les principals dades del sector s'oferix informació sobre les principals empreses així com notícies relacionades amb les mateixes.
orbisORBIS conté informació d'empreses a nivell mundial: Europa, Amèrica i Asia-Pacífic (uns 120 millons d'empreses). El contingut de les bases de dades Amadeus, Bankscope, Isis i Osiris estan inclosos en Orbis.Guia d'ús
passportPASSPORT és una base de dades global de recerca de mercats de Euromonitor Internacional que ofereix estadístiques i informes sobre indústries (estudis sectorials), economies (dades macro i microeconòmics) i consumidors (hàbits i estils de vida) d'una gran quantitat de països, proporcionant eines d'anàlisis del context dels mercats i identificant les tendències futures que afecten les empreses a nivell mundial.Tutorials i formació en línia
sabiSABI és una base de dades financera de les principals empreses espanyoles, que presenten els seus comptes en els registres mercantils. Subministra balanços i memòries de més d’1.250.000 d’empreses espanyoles, dades qualitatives sobre aquestes i indicadors de fortaleça financera.
L'accés requereix la selecció de la Universitat de València en el llistat de proveïdors que apareix a l'esquerra de la pantalla i la identificació posterior mitjançant usuari i contrasenya de l'adreça del correu institucional.
Guia
Ajuda

Llistat A-Z de bases de dades d’Economia i Empresa

Traduir »