Com trobar llibres – Turisme

 
Per trobar i accedir als llibres (en paper o electrònics) podeu cercar per títol, autor o paraula clau a Trobes. A més, en fer clic sobre el registre del llibre electrònic trobaràs informació: sobre els usos permesos, programes específics per a la seua visualització i descàrrega, format de visualització i impressió i nombre de capítols o pàgines que es poden imprimir simultàniament.
Cerca al catàleg
Per trobar llibres sobre Turisme podeu cercar per matèria a Trobes. Tingues en compte que les matèries al catàleg estàn sempre en valencià. Ací tens una selecció de cerques amb enllaç a l’índex de matèries o a registres bibliogràfiques per si poden resultar del teu interès:

 

 

 

 

Cerca llibres-e amb un sol clic
Amb Trobes+ accedir als llibres-e de la biblioteca sobre Turisme és més fàcil.

 

Col·lecció principal de llibres-e
Col·lecció de llibres-e de la biblioteca virtual de l’Organització Mundial de Turisme. Les matèries abasten tots els temes importants que impulsen al sector turístic i inclouen, entre uns altres, l’ecoturisme, el desenvolupament sostenible, les finances i la inversió, la gestió de riscos i situacions de crisis, els estudis de mercat, les estadístiques del turisme i la lluita contra la pobresa.

 

També pots trobar llibres-e.sobre Turisme, tant complets com a capítols, en aquestes altres col·leccions:

Consulteu

 

Destaquem
Turisme cultural, desenvolupament i sostenibilitat
Turisme cultural, desenvolupament local i sostenibilitatISBN 9788437093536 

 

 

Traduir »